Barberg

happy our

AUKIOLOAJAT:
ma 12-19
ti-to 10-18
pe 9-17


YHTEYSTIEDOT:
Tellervonkatu 4
40100 Jyväskylä
Puh. 044 2929 294
Katso karttaFacebook Instagram
Etusivu
Palvelut
Hinnasto
Tuotteet
Yrittäjät
Tarinamme
Sanni Berg Sanni Berg (HiusStudio Sanni Puikkonen), parturi-kampaaja

“Lähdin yksityisyrittäjäksi suoraan koulun penkiltä ja vuosien aikana olen oppinut ratkomaan ongelmat itsenäisesti, joten harvoin tulee enää tilanteita, joissa menee sormi suuhun. Koulutusten määrällä ja teknisellä osaamisella en pääse leuhkimaan, sillä olen enimmäkseen itse kehittänyt itselleni sopivat työskentelytavat, joille hiusalan gurut tuskin hurraisivat. Siitä huolimatta olen erittäin pikkutarkka ja tavoittelen mielelläni täydellistä lopputulosta. Siihen päästäkseni kerron aina rohkeasti omat näkemykseni enkä pelkää toteuttaa suuriakaan muutoksia. Parhammillani olen monipuolisesti erilaisissa leikkaus- ja värjäystöissä. Puutteita löytyy kuitenkin vähintään yhtä paljon kuin osaamisalueitakin, joten keskityn mielelläni ainoastaan jälkimmäisiin.”
Riina Tapper Riina Tapper, parturi-kampaaja

"Saatuani keväällä 2014 parturi-kampaajan tutkintopaperit sekä ylioppilastodistuksen, lähdin töihin CM Hiustalolle, mistä sain arvokasta työkokemusta alalta. Vaikka työt sujuivat kaikin puolin mallikkaasti, eräänä päivänä yrittäjäkärpänen puri ja vei mennessään; päätin ottaa uudet haasteet vastaan BarBergissä. Olen palvelualtis, ammattitaitoinen ja innokas oppimaan uutta. Leikkaukset ja värjäykset ovat tulleet työurallani tutuimmiksi, mutta koska tykkään näpertää pientä ja tarkkaa työtä, teen mielelläni myös permanentteja ja kampauksia."
Nelly Tuovinen Nelly Tuovinen, ripsiteknikko & parturi-kampaaja

“Kävin kolme työharjoittelua Sannin opissa ja sitä kautta löysin parhaat tekniikat ja toimintatavat liiketyöskentelyyn. Opin tekemään tarkkaa työtä tehokkaasti, ja koulussa sainkin stipendin eniten asiakaspalvelutöitä tehneenä. Yrittäjyys sopii luonteelleni, sillä olen parhaimmillani, kun saan ottaa vastuuta ja työskennellä itsenäisesti ilman turhia paineita. Tällöin myös rento ja puhelias puoleni pääsee oikeuksiinsa.”

Ihon ravitsee kosmetologi Santra Pylkkänen, Kauneushoitola Choko